ProMidt atter bag farvestrålende projekt

På det kreative værksted, fik vi tidligere på året en henvendelse fra Brande bibliotek. De ville gerne have nye puder til deres foredragssal. Vi brainstormede lidt, og kom på ideen, at re-designe de eksisterende puder, med udgangspunkt i Brandes gavlmalerier, som fylder 50 år om ikke længe.

Vi fjernede det trætte skumgummi, klippede nyt og vaskede puderne.

På en dejlig regnvejrsdag, tog hele det kreative hold til Brande for at fotografere alle gavlmalerierne. Vi udvalgte de mest egnede elementer, som vi mente var relevante til vores projekt.

Motiverne blev lavet om til serigrfirammer, som vi kunne bruge til re-designe og udsmykke de gamle puderne.

Motiverne er blandt andet lavet ud fra gavlmalerierne  ”Alice i eventyrland”, ”Kvinde, sky og fugl”, ”Akrobatfantasi” og mange flere.
Vi prøvede samtidig at lave nye og spændende motiver med nye titler, så som ”Elektriske kaniner på lyserød sky” og ”Den sorte akrobat tog dødens eliksir”.

Vi har haft en stor fornøjelse af at lave dette projekt. Vi føler at alle puderne er helt unikke, og vi har selvfølgelig også selv en favouritpude. Vi håber på at brugerne af foredragssalen på Brande Bibliotek, vil få samme oplevelse.