Johnny Svenné Olsen

FORSTANDER

”Alle kan noget, ingen kan alt”

Mennesker gror, når man tager udgangspunkt i deres ressourcer og potentialer frem for deres begrænsninger. Jeg tror på at uanset hvilke hændelser, der har præget ens tilværelse, så har vi alle et eller andet at byde på. Jeg er uddannet skibskok/hovmester og har nogle år sejlet på langfart og arbejdet på boreplatforme rundt omkring i verden. Efter at være gået i land har jeg taget en lederuddannelse og har primært beskæftiget mig med unge og ledelse. Privat holder jeg af kvalitetstid med familie og venner, masser af motion, rejser med indhold, tage billeder og være fodboldfan.

Tlf. 30 50 09 52 // jol@promidt.dk

Susanne Guldhammer

VICEFORSTANDER

“Landet på min rette hylde”

Jeg er ansvarlig for skolens økonomi og administrationen. Jeg oprindelig uddannet i guldsmedbutik. Men for over 25 år siden fandt jeg ud af, at jeg skulle noget andet. I 1992 havde jeg fornøjelsen at være med til at etablere ProMidt. Her var/er min rette hylde, hvor administration går hånd i hånd med det at være omgivet af unge mennesker. Som person trives jeg bedst i et autentisk miljø, hvor alles bidrag er nødvendige for at opnå det optimale fællesskab, hvilket er kendetegnende for ProMidt. Jeg er gift, har børn og børnebørn. Familie, autocamperen og forenings-/frivilligt arbejde fylder en stor del af min fritid.

Tlf. 30 50 09 49// sgu@promidt.dk

Allan Simonsen

LINJELEDER – MEDIE & IT

“Hvis det hele bliver for surt fortæller jeg gerne en løgnehistorie – det plejer at hjælpe”

Jeg har nu arbejdet med unge og undervisning i over 15 år og jeg mener stadig, at det er det helt rigtige for mig. Før jeg begyndte at undervise tog jeg en IT-uddannelse og arbejdede som IT-konsulent i godt 10 år. Nu kombinerer jeg min uddannelse med min store interesse for film, foto og grafisk arbejde. Når jeg har fri hygger jeg mig med en god film – gerne sci-fi – eller lytter til musik. Jeg elsker også at rejse til spændende steder og jeg har naturligvis altid mit kamera med.

Tlf. 30 53 23 99 // asi@promidt.dk

Dorthe Andersen

LINJELEDER – KREATIV & BUTIK

“Jeg har masser af idéer – af og til også en god”

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv. På Promidt kombinerer jeg det med mine fritidsinteresser, som er kreativitet og projekter i mange forskellige afskygninger . I min fritid elsker jeg at være sammen med min familie, ride og ja være kreativ.

Tlf. 30 50 09 48 // doa@promidt.dk

NIKOLAJ KRAMER

LINJELEDER – KØKKEN & CAFÈ

”Ja tak, Fortsæt!”

Jeg er uddannet Tjener og Kok, og har 15 års erhvervserfaring fra konferencehoteller, luksushotel, golfklub, a la carte restaurant, cafeer og kantinekøkkener. De unge mennesker skal vælge køkkenlinjen fordi de kan li’ at gøre mennesker omkring dem glade, og få hurtige tilbagemeldinger på udført arbejde. Jeg går op i at vi gør vores bedste og at vi gør os umage. Vi laver alsidig kost til elever og ansatte på ProMidt – og modtager gerne ordre udefra.

Tlf. 51 20 09 05 // nik@promidt.dk

JEPPE SØRENSEN

LINJELEDER – TRÆ & BYG

“Med det rette fundament, kan alt lykkes”

Jeg er uddannet tømrer og har arbejdet inden for området i ca. 15 år. I den periode har jeg været ansat i 4 forskellige firmaer og derigennem opnået en bred erfaring med faget. Jeg har i mange år arbejdet med børn og unge og er sikker på det er mit kald her i livet.
Jeg bor tæt ved Herning sammen med min kæreste og vores 3 børn. Jeg kan lide at være aktiv og nyder lange løbeture. Derudover er jeg glad for jagt, fiskeri og at se fodboldkampe på stadion eller i tv´et.

Tlf. 30 51 79 52 // jso@promidt.dk

JANNIE VISSING

UNDERVISER – KUU-KONTAKTPERSON

”Lykken bliver aldrig mindre af at blive delt”

Jeg finder stor motivation i at undervise og se udvikling hos dem jeg underviser.
Jeg er uddannet folkeskolelærer, ordblindeunderviser og forberedende voksenunderviser.
Det betyder at jeg kan undervise på mange forskellige niveauer.
Jeg elsker lærergerningen og at fremme lyst og glæden ved at gå i skole.
Jeg er gift og har 2 børn.
Jeg elsker natur, dyr og at tage billeder

Tlf. 29 12 19 52 // jvi@promidt.dk

JESPER VAADDE

PRAKTIKANSVARLIG – KUU-KONTAKTPERSON

“Jeg møder de unge i tavlehøjde”

Jeg har ansvaret for praktikforløb på KUU, samt faget ”medborgerskab”.
Ved at tage udgangspunkt i de udfordringer eleverne møder i hverdagen klæder vi dem på, til at tage de bedste beslutninger. Mit erhvervsmæssige fundament ligger i høj grad i den private del af erhvervslivet, hvor jeg har arbejdet i 30 år, samt 11 år som underviser i folkeskolen.Vi har forskellige behov når vi skal lære. Jeg mener dog at vi alle har samme behov for at blive mødt i øjenhøjde, og det sætter jeg en stor ære i at praktisere.

Tlf. 30 50 09 44 // jev@promidt.dk

ANJA VIDAL

UNDERVISER – KUU-KONTAKTPERSON

Tlf. 30 50 09 45 // avi@promidt.dk

Lars Bang Pedersen

LINJELEDER- METAL & INNOVATION

Jeg er uddannet gammeldags maskinarbejder, jeg plejer at sige til eleverne, at de kan finde min uddannelse på et museum. Jeg har prøvet mange ting i mit arbejdsliv, både inden for mit fag, hvor jeg har arbejdet, både som faglært, men også i mange år som arbejdsleder. Jeg har også arbejdet på mejeri, møbelfabrik og højttalerfabrik plus meget mere, så jeg har et bredt kendskab til arbejdsmarkedet. Mit drømmejob er her på Promidt, hvor jeg kan hjælpe unge til at komme i gang med et job og en uddannelse.
Jeg er gift og har masser af børn og børnebørn, som jeg bruger meget af min fritid med. Jeg kan rigtigt godt lide udeliv, og forsøger at holde mig i god form.

Tlf. 30 33 99 52 // lpe@promidt.dk