Johnny Svenné Olsen

Forstander

”Alle kan noget, ingen kan alt”

Mennesker gror, når man tager udgangspunkt i deres ressourcer og potentialer frem for deres begrænsninger. Jeg tror på at uanset hvilke hændelser, der har præget ens tilværelse, så har vi alle et eller andet at byde på. Jeg er uddannet skibskok/hovmester og har nogle år sejlet på langfart og arbejdet på boreplatforme rundt omkring i verden. Efter at være gået i land har jeg taget en lederuddannelse og har primært beskæftiget mig med unge og ledelse. Privat holder jeg af kvalitetstid med familie og venner, masser af motion, rejser med indhold, tage billeder og være fodboldfan.

Tlf. 30 50 09 52 // jol@promidt.dk

Susanne Guldhammer

VICEFORSTANDER – PROMIDT

“Landet på min rette hylde”

Jeg er ansvarlig for skolens økonomi og administrationen. Jeg oprindelig uddannet i guldsmedbutik. Men for over 25 år siden fandt jeg ud af, at jeg skulle noget andet. I 1992 havde jeg fornøjelsen at være med til at etablere ProMidt. Her var/er min rette hylde, hvor administration går hånd i hånd med det at være omgivet af unge mennesker. Og jeg tror, alle kan finde sin egen rette hylde, hvis man er nysgerrig og chancen gribes, når den er der. Som person trives jeg bedst i et autentisk miljø, hvor alles bidrag er nødvendige for i samarbejde at opnå det optimale fællesskab, hvilket må siges at være kendetegnende for ProMidt. Jeg er gift, har børn og børnebørn. Familie, autocamperen og forenings-/frivilligt arbejde fylder en stor del af min fritid.

Tlf. 30 50 09 49// sgu@promidt.dk

Inger Friis Jakobsen

Koordinerende vejleder / KUU-Kontaktperson

“Viljen til at ville, giver evnen til at kunne”

Jeg vil gerne hjælpe de unge med at finde deres ’hylde’ her I livet. Jeg er meget optaget af, at lytte og få en god relation til hver enkelt elev, så vi sammen kan skabe lyst og motivation og finde en realistisk vej videre mod uddannelse eller job.Efter en karrierer indenfor design & indkøb, har jeg uddannet mig til socialrådgiver, og har arbejdet som kommunal rådgiver for unge. Desuden er jeg også uddannet coach. I min fritid er jeg involveret i foreningsarbejde og kan li’ at læse bøger, spise god mad, rejse og se fodbold.

Tlf. 30 50 51 24 // ifr@promidt.dk

Allan Simonsen

LINJELEDER – MEDIE og IT

“Hvis det hele bliver for surt fortæller jeg gerne en løgnehistorie – det plejer at hjælpe”

Jeg har nu arbejdet med unge og undervisning i over 12 år og jeg mener stadig, at det er det helt rigtige for mig. Før jeg begyndte at undervise tog jeg en IT-uddannelse og arbejdede som IT-konsulent i godt 10 år. Nu kombinerer jeg min uddannelse med min store interesse for film, foto og grafisk arbejde. Når jeg har fri hygger jeg mig med en god film – gerne sci-fi – eller lytter til musik. Jeg elsker også at rejse til spændende steder og jeg har altid mit kamera med.

Tlf. 30 53 23 99 // asi@promidt.dk

KIRSTEIN HENRIKSEN

LINJELEDER – EJENDOM og NATUR

Her fortæller jeg lidt om mig selv – henvendt til eleven.
Jeg går f.eks. til gravhundedressur hver 2. søndag men jeg holder dog ikke mine elever i kort snor.

Tlf. 30 50 09 45 // khe@promidt.dk

Dorthe Andersen

LINJELEDER – KREATIV og BUTIK

“Jeg har masser af idéer – af og til også en god”

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit liv. På Promidt kombinerer jeg det med mine fritidsinteresser, som er kreativitet og projekter i mange forskellige afskygninger . I min fritid elsker jeg at være sammen med min familie, ride og ja være kreativ.

Tlf. 30 50 09 48 // doa@promidt.dk

NIKOLAJ KRAMER

LINJELEDER – KØKKEN og CAFÈ

”Ja Tak, Fortsæt!”

Jeg er uddannet Tjener og Kok, og har 15 års erhvervserfaring fra Konferencehoteller, Luksushotel, Golfklub, A la Carte Restaurant, Cafeer og Kantinekøkkener. De unge mennesker skal vælge køkkenlinjen fordi de kan li at gøre mennesker omkring dem glade, og få hurtige tilbagemeldinger på udført arbejde. Jeg går op i at vi gør vores bedste og at vi gør os umage. Vi laver alsidig kost til elever, ansatte på ProMidt og modtager gerne ordre udefra.

Tlf. 51 20 09 05 // nik@promidt.dk

JEPPE SØRENSEN

LINJELEDER – TRÆ og BYG

“Med det rette fundament, kan alt lykkes”

Jeg er uddannet tømrer og har arbejdet inden for området i ca. 15 år. I den periode har jeg været ansat i 4 forskellige firmaer og derigennem opnået en bred erfaring med faget. Jeg har i mange år arbejdet med børn og unge og er sikker på det er mit kald her i livet.
Jeg bor tæt ved Herning sammen med min kæreste og vores 3 børn. Jeg kan lide at være aktiv og nyder lange løbeture. Derudover er jeg glad for jagt, fiskeri og at se fodboldkampe på stadion eller i tv´et.

Tlf. 30 51 79 52 // jso@promidt.dk

CONNIE HAARUP

UNDERVISER – KUU-KONTAKTPERSON

“Vi lærer alle på forskellige måder”

Før jeg fandt ud af, at jeg skulle være lærer, arbejdede jeg som ufaglært i 14 år. Jeg afsluttede læreruddannelsen fra Silkeborg Seminarium i 2008. Jeg tror på, at alle kan lære, det er kun et spørgsmål om, at tilgangen er den rigtige. Jeg er en rummelig person med tydelige rammer og megen humor. Jeg er klar i mine argumentationer og gå ikke af vejen for en god, saglig og faglig diskussion. Jeg får et kick, når eleverne opnår aha-oplevelser og pludselig finder ud af, at de godt kan. Jeg er gift og har to voksne børn. Jeg bor i Ikast og har gjort det næsten hele mit liv. I min fritid kan jeg godt lide at bruge tid på at se film, og mener de bedste actionfilm er fra 80’erne, ellers ynder jeg at bruge tid på bestyrelsesarbejde i min søn football klub, hvor jeg også bruger tid på lægterne.

Tlf. 29 12 19 52 // con@promidt.dk

JESPER VAADDE

UNDERVISER – KUU-KONTAKTPERSON

“Jeg møder de unge i tavlehøjde”

Jeg har ansvaret for bla. praktikforløbene på KUU, samt fagene ”medborgerskab” og ”virkelighedsøkonomi”

Ved at tage udgangspunkt i de udfordringer du bliver forholdt i hverdagen klæder vi dig på, til at tage de bedste beslutninger, og give dig den bedste viden, når du bliver udfordret.

Mit erhvervsmæssige fundament ligger i høj grad i den private del af erhvervslivet, hvor jeg har arbejdet i 30 år, samt 11 år som underviser i folkeskolen.

Vi har forskellige behov når vi skal lære. Jeg mener dog at vi alle har samme behov for at blive mødt i øjenhøjde, og det sætter jeg en stor ære i at praktisere.

Tlf. 30 50 09 44 // jev@promidt.dk

Lars Bang Pedersen

Linjeleder- Metal og Innovation

Jeg er uddannet gammeldags maskinarbejder, jeg plejer at sige til eleverne, at de kan finde min uddannelse på et museum. Fordelen er, at jeg har lært at lave tingene fra bunden, og ud fra det, kan jeg lære dig rigtigt mange ting. Jeg har prøvet mange ting i mit arbejdsliv, både inden for mit fag, hvor jeg har arbejdet, både som faglært, men også i mange år som arbejdsleder. Jeg har også arbejdet på mejeri, møbelfabrik og højttalerfabrik plus meget mere, så jeg har et bredt kendskab arbejdsmarkedet. Mit drømmejob er her på Promidt, hvor jeg kan hjælpe unge til at komme i gang med et job og en uddannelse.
Jeg er gift og har masser af børn og børnebørn, som jeg bruger meget af min fritid med. Jeg kan rigtigt godt lide udeliv, og forsøger at holde mig i god form.

Tlf. 30 33 99 52 // lpe@promidt.dk