"Mit selvværd samt mine
madlavningsevner er blevet forbedret"

Anders, Køkken og Café

På køkken og café arbejder vi med:

  • Samarbejdslære, arbejdspladslære og erhvervslære

  • Kost- og ernæringslære

  • Rengøring og personlig hygiejne

  • Tilberedning af kolde og varme retter

    danske såvel som udenlandske

  • Bagning af brød og kager

    samt anretningslære og præsentation

  • Betjening af maskiner og redskaber

    som er almindelige i et professionelt køkken

VIL DU
OGSÅ SMAGE
GASTRONOMISK
SUCCES?

KØKKEN & CAFÈ

Køkken og café – sammenhold og god mad

Køkken og café er en linje, hvor du først og fremmest lærer at lave mad i et professionelt køkken og fra bunden.

“Ingen god produktionsskole uden et godt køkken”, som vores forstander siger – og det er helt rigtigt. Vi er stolte af vores køkken og den mad, vi laver! Som elev får du mulighed for at få ansvar, lave masser af mad og blive en del af et team, hvor alle holder sammen, også når det skal gå lidt stærkt.

Vi leverer både mad til huset og ud af huset, og vi tager altid udgangspunkt i det, man måske allerede har lært som elev. Derefter bygger vi mere viden på. Vi laver så meget af maden som muligt helt fra bunden, så  eleverne får indblik i de grundlæggende principper i madlavning,  brød- og kagebagning og i hygiejne og planlægning,.

Vi arbejder også med temaer og projekter, så man kommer til at se køkkenfaget fra forskellige vinkler. Når eleverne er færdige på Køkken og café-linjen kan de f.eks. gå videre på cater-uddannelsen og få en lærlingeplads, enten hos os eller i en virksomhed.

Ligesom på de øvrige linjer på ProMidt er der tilbud om undervisning i dansk, matematik etc. – og vi arbejder med sport og motion, så den gode mad kommer til at hænge sammen med god livsstil.

Vi glæder os til at møde dig.

Med venlig hilsen

Nikolaj Laudal Øhlenschlæger Kramer
Linjeleder, Køkken og café

 

Nikolaj Laudal

LINJELEDER – Køkken og café

Tlf. 51 20 09 05 // nik@promidt.dk